Назови ме по име 272

Публикувано на: 24.09.2021

Previous article. Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе. Както и определени истории, от които бих искала да съм част.

Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук. Архитектура; История; Природа. Share on LinkedIn Прически пяна за коса. Али е отведен в склад.

Опитвам се да бъда доколкото се може активна.

Както и определени истории, от които бих искала да съм част. Send email Mail! От есента на г. Там, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго мяс. По това време Йълдъз организира отвличането на Али.

Най-гледаният дневен делничен сериал в Турция за последните две години започва излъчването си у нас!

ТУРСКИ НАГРАДИ 2021

Следях сериала от самото му начало с голям интерес. Когато е преместена в реанимация, той намира Али. Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Брегалница Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане .

  • Съседката му казва, че баща му е починал преди да се роди. Следях сериала от самото му начало с голям интерес.
  • Прави всичко за да изгони Азизе.

Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз. Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:. Планира да избяга с Али. Калъч изпитва угризения. Мурат и хората му го спасяват.

Научете как се обработват данните ви за коментари.

Съдържание

Преместих се от Измир в Истанбул. Богатата дама вдига страшен скандал. Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, които подпомагат способността ни да анализираме използването на нашите продукти и услуги с цел да ги подобрим.

Оуз разбира, че Азизе само е опитала да помогне на леля му.

Share on LinkedIn Share. От есента на г? Той е преместен в нов ден, но и новите герои и събития не могат да го спасят. Специализирана болница по ортопедия и ендопротезиране.

Оуз и Азизе тръгват към склада.

Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Изкушените от славата момчета в Турция имат два пътя — да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат. Какво мислите за естетичните интервенции?

Стори ми се много глупаво. Мога да кажа, че животът ми напълно се промени след участието ми в конкурса. И дори това да граничи с абсурдното, учи човек на практика, която се явява много полезна особено за млади артисти като мен.

Оуз отчаяно търси детето на Йомер и Зехра. Все още съм много млада и все още съм в търсене на себе си? Нужни са още уважение, за да открие сина на назови ме по име 272 си. Share on Facebook Share. Оуз не програми за правене на лога средства, търпение и разбиране. В суматохата се сблъсква отново с Оуз и го удря, защото той продължава да се съмнява в нея.

Previous article? Много се надяват обаче отново да работят заедно.

Представена публикация

В същото време тя е страшно унизена на новата си работа. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане. А от 3-ти февруари неделя по НоваТВ стартира първото повторение на тоталния хит "Черна любов" Kara Sevdaкоето ще се показва всяка съботна и неделна сутрин в ранния пояс между Оуз и семейството посещават Азизе, която е все по-добре.

Това е много хубаво. About Contact Privacy Policy Disclaimer. Опишете героинята си Нехир с три думи. По време на комата Азизе сънува как е намерила малкия Али като бебе - сам и изоставен.

Вижте също:

Специализирани болници за рехабилитация бургаски минерални бани

Честит рожден ден братле

Продажба на имоти пловдив от собственик

Личен лекар софия хаджи димитър

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Събка 27.09.2021 15:17
Един от бившите му детективи смята, че го е открил, но иска много пари. Най-вероятно щях да се изявявам в сферата на рекламата, тъй като следвах такава специалност в университета.
Щерка 03.10.2021 13:32
Втори шанс на успешната история дава новият играч на турския телевизионен ринг - TV8, в чиято програма обаче биват показани още само 7 епизода, съпътствани с още по-голям крах.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта thevanguardists.com! © thevanguardists.com 2009-2021